Fra excel til Tripletex

Om kunden

Wener AS er en entreprenør- og tømrerbedrift med ca 45 årsverk. Deres kjernevirksomhet er innredningsarbeid i næringsbygg, offentlige bygg, skoler og barnehager.
Selskapet opererer som leverandør til hovedentreprenører, og direkte til byggherrer, leietakere og private.

Prosjektene spenner fra den minste servicejobb, til større prosjekter som går over flere år. Vi har hatt gleden av å få være med på selskapets reise gjennom de siste 6 årene.

Fra kaotiske excel ark til oversikt i Tripletex

I den spede start måtte selskapet fakturere i et eget system ved siden av regnskapssystemet, og daglig leder måtte bruke en del tid på å føre prosjektregnskap i Excel som sitt prosjektstyringsverktøy. Selv om regnskapet ble ført på prosjekt var rapportene fra regnskapsføreren uten verdi da man måtte skrive ut flere rapporter dersom et prosjekt gikk over flere år. Da ble det bokstavelig talt klipp og lim samt manuell summering mellom årene.

Prosjektmodulen i Tripletex ble løsningen og frigjorde daglig leder for masse tid. Etter hvert som selskapet vokste fikk de inn flere prosjektledere og behovet for en bedre arbeidsflyt ble løst ved at vi aktiverte modulen for attestering som tillater selskapet å konfigurere attesteringsflyten basert på deres behov.

Så enkelt at man kan gjøre deler av jobben selv

Reiseregninger og utlegg blir lagt inn av den enkelte ansatte og smidig utbetalt sammen med lønn.

 Lønnskjøring i Tripletex er så enkelt og brukervennlig at Wener velger å gjøre dette selv med bistand fra oss ved behov.

Selv med rundt 5.000 bilag som sluses gjennom systemet hvert år fungerer det hele ganske så smertefritt. 

Accounting 4 You bokfører og avstemmer bank fast hver onsdag, det forenkler ressursplanleggingen vår og gir Wener en forutsigbarhet og trygghet på at regnskapet deres er ajourført til enhver tid.

Accounting 4 You + Tripletex + Wener = God flyt, masse tid spart og oversikt til en hver tid

wener

Wener AS

Bransje: Entreprenør/Tømrer
System: Tripletex
Ansatte: ca 45 årsverk
Omsetning: 36MNOK
Tjenester levert: Regnskap
Kontakt OssNoe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt Oss

Fyll inn skjemaet eller ta kontakt direkte for spørsmål.