Regnskapsfører Oslo

Skal du ha regnskapsfører i Oslo? Pass på at du får nok igjen for pengene dine.
Regnskapsfører Oslo

Ikke betal for at regnskapsføreren bare skal sitte og punche inn tall hele dagen, det er unødvendig sløsing. Bruk heller regnskapskontoret til å øke lønnsomheten din!

Leter du etter en regnskapsfører i Oslo som kan hjelpe deg med mer enn bare bilagsføring? A4U er et regnskapsfirma basert i hovedstaden, som betjener kunder over hele landet med hovedvekt på Østlandet.

Vi automatiserer de enkle oppgavene, slik at de timene du bruker på å kjøpe regnskapstjenester blir mye mer verdifulle for firmaet ditt.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan gi deg mer igjen for pengene.

Det er ikke ett fett hvilket regnskapsfirma du velger

Som bedriftsleder har du et viktig valg å gjøre når du skal bestemme deg for hvem som skal føre regnskapet. Oslo har mange regnskapskontorer. Mange av dem henger fremdeles igjen i gamle rutiner. Problemet med det, er at de bruker tiden din mindre effektivt, og gir tjenester av lavere økonomisk verdi for firmaet ditt.

Vi tror at du er interessert i å få mest mulig ut av pengene dine, og utnytte mer av kompetansen som regnskapsføreren sitter på. Derfor startet vi A4U.

Hos A4U blir regnskapsføreren mer en rådgiver, sparringspartner og støtte til bedriften. Etter vår mening burde det være en selvfølge å si ifra til kunden når vi oppdager muligheter for inntjening eller innsparing. Er din regnskapsfører sånn? Hvis ikke – snakk med oss.

«Det er motiverende for meg å jobbe i et regnskapskontor som bruker mye av tiden sin på å se etter potensial for kundene – ikke bare føre bilag, men se menneskene og mulighetene bak regnskapet. Det er fint å følge faste kunder og se at de lykkes etter å ha tatt imot råd fra oss. Jeg er ikke i tvil om at det er slik alle kommer til å jobbe med regnskap i fremtiden.»
Phi Hong Nguyen, autorisert regnskapsfører og daglig leder i A4U

Tidlig ute med fremtidens regnskapstjenester i Oslo

Tiden hvor regnskapsførere førte inn bilag fra en perm hele dagen, er over. Som kunde skal du forvente å få regnskapet ditt klart til møtet – uansett når og hvor det er. Du skal ikke akseptere å måtte vente i ukesvis på at regnskapet skal bli ferdig!

Med de nyeste teknologiske løsningene og skylagring, skjer endringene i rekordfart. Det er bare å henge på. Dette faller seg naturlig for oss i A4U fordi vi i har teknologien i fingrene, og lager tjenester som vi selv ville forventet å få.

A4U er nemlig et ungt selskap med dyktige fagfolk, snittalderen vår er på rundt 36 år. Bedriften ble stiftet i 2012 og er blitt en stolt tiåring. På avdelingen vår på Rosenholm Campus sitter 2 av oss mens de andre 2 har funnet ut etter Covid at de jobber bedre hjemmefra. Med tiden endrer alt seg, og da er det viktig at vi er tilpasningsdyktige, dette gjelder både ovenfor våre kunder som for våre ansatte. Vår totale churn rate (kundefrafall) siden oppstart er på kun 2%, og det er vi stolte av.

Grunnen til at kundene våre er så fornøyde, er at vi:

La oss skape vekst og lønnsomhet sammen!

Fyll ut skjemaet for en uforpliktende prat hvor vi ser på hvilke punkter som kan bedres og hvordan vi kan hjelpe!

Moderne regnskapsfører I Oslo

Vi tror at teknologien har kommet for å bli i regnskapsbransjen. Vi ser ikke på dette som en trussel fordi vet at den moderne regnskapsføreren vil ha en annen rolle enn å bare være en tallknuser. Vi skal være en partner som bidrar til vekst.

Ungt miljø med erfaring

Vi er stolte av å kunne tilby et ungt, men erfarent team med regnskapsførere og regnskapsmedarbeidere. Lettbeinte og løsningsorienterte medarbeidere er en av våre suksessregler.

Skreddersydd regnskap

Vi fører regnskap for et bredt spekter av store og små kunder i forskjellige bransjer i Oslo og ellers i landet. For å levere best mulig er vi derfor avhengig av å skreddersy regnskapsfører opplevelsen for hver kunde.

Alltid åpen for dialog

Selvom vi er en regnskapsfører i Oslo håndterer vi kunder i hele landet. Vi er alltid tilgjengelige for korte spørsmål eller lengre strategiske samtaler for din bedrift sine regnskaps behov.

Kontakt OssNoe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt Oss

Fyll inn skjemaet eller ta kontakt direkte for spørsmål.