Regnskapsfører Oslo

A4U er et moderne og lettbeint regnskapskontor med tilhold i Oslo. Vi leverer regnskapstjenester som skal bidra til vekst og stabilitet i din bedrift.

Regnskapsfører Oslo

Regnskap handler om mer enn bare bilag

Accounting 4 You AS er et regnskapsbyrå i Oslo. Vi er en samling av unge og erfarne regnskapsførere, og regnskapsmedarbeidere. 

De siste årene har det kommet utallige nyvinninger som fører til automatisering av flere og flere av de “vanlige” regnskapsfører oppgavene. Disse endringene i regnskapsbransjen ser vi som en stor mulighet til å kunne bruke tiden på mer lønnsomme oppgaver for våre kunder. Når vi ikke lenger bruker alt av tid på bilagsføring er plutselig rollen vår mer rådgivende enn før.

Regnskapsfører i skyene

Med moderne skybaserte regnskapssystemer som Tripletex er vi regnskapsfører plutselig i skyene på mer enn en måte. I A4U har vi alltid lyst til å hjelpe kundene med å nå de målene bedriften har, med de beste løsningene sparer vi tid og kan fokusere på å gi konkrete taktiske og strategiske råd.

Velger du oss som din regnskapsfører vil du til en hver tid ha tilgang til din bedrifts regnskap uansett om det er på PC eller mobil. Vi er godt kjent med de fleste systemer og tilpasser vår løsning og anbefaling basert bedriftens behov.

Regnskapstjenester

Vi jobber med både store og små og tilpasser vår leveranse basert på hver enkelt kundes behov. Noen av tjenestene vi leverer er:

  • Årsoppgjør
  • Fakturering
  • Lønnskjøring
  • Regnskapsførsel
  • Prosjektregnskap
  • Lei en økonomisjef
  • Skybasert Regnskap

Moderne regnskapsfører I Oslo

Vi tror at teknologien har kommet for å bli i regnskapsbransjen. Vi ser ikke på dette som en trussel fordi vet at den moderne regnskapsføreren vil ha en annen rolle enn å bare være en tallknuser. Vi skal være en partner som bidrar til vekst.

Ungt miljø med erfaring

Vi er stolte av å kunne tilby et ungt, men erfarent team med regnskapsførere og regnskapsmedarbeidere. Lettbeinte og løsningsorienterte medarbeidere er en av våre suksessregler.

Skreddersydd regnskap

Vi fører regnskap for et bredt spekter av store og små kunder i forskjellige bransjer i Oslo og ellers i landet. For å levere best mulig er vi derfor avhengig av å skreddersy regnskapsfører opplevelsen for hver kunde.

Alltid åpen for dialog

Selvom vi er en regnskapsfører i Oslo håndterer vi kunder i hele landet. Vi er alltid tilgjengelige for korte spørsmål eller lengre strategiske samtaler for din bedrift sine regnskaps behov.

Bilde av Phi Hong, Autorisert Regnskapsfører Oslo

La oss skape vekst OG lønnsomhet sammen!

Fyll ut skjemaet for en uforpliktende prat hvor vi ser på hvilke punkter som kan bedres og hvordan vi kan hjelpe!

  • 100% kostnadsfritt og uforpliktende
  • Få et forslag på hva som burde gjøres
  • Finn ut hvilket system som passer best

Klarer du ikke å vente? Ring oss på 94 220 220

Regnskapsfører Oslo
Regnskapsfører Oslo
Regnskapsfører Oslo
Kontakt OssNoe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt Oss

Fyll inn skjemaet eller ta kontakt direkte for spørsmål.