TJENESTER

Det sier seg selv at vi tilbyr alt av løpende og årlig regnskap, men visste du at regnskapsføreren burde brukes til mye mer?

Vi er små og skal være lettbeinte. Vi gjør alt fra mindre prosjekter som å møte i banken sammen med kunden, godkjenne prosjektregnskap ifm. søknad om tilskudd hos Innovasjon Norge, til større jobber som å utarbeide neste års budsjett eller å være en støttespiller i møter med styret.

Tall gir kunnskap, og den kunnskapen kan vi som «tallmennesker» oversette så det blir lettere for kunden å handle deretter, gjøre jobben bedre og sitte igjen med et bedre resultat.

“Godt gjort er bedre
enn godt sagt!”

Hva kan vi bistå med?

Mer enn bare bokføring, vi skal bidra til vekst og lønnsomhet.

Dedikerte folk, flott oppfølging, solid kompetanse!
Vi er svært fornøyd med A4U. Oppfølgingen er meget god og kostnadsnivået meget konkurransedyktig. Filosofien bak firmaet passer oss godt. Samarbeidet er knirkefritt.
Harald Pedersen, Faktum Markedsanalyse AS
Markeds- og opinionsundersøkelser, stiftet i 1976.
Meget fornøyd!
Vi i ABVK er veldig fornøyd med a4u, anbefales på det sterkeste. A4u er også en uvurderlig sparringspartner på flere felt.
Ørnulv Øyen, Asker & Bærum Vaktmesterkompani AS
Tilbyr vaktmestertjenester, har 36 ansatt
Meget bra!
Veldig godt fornøyd med arbeidet til accounting 4 you. Flinke til å holde tidsfrister.
Innehaver av enkeltpersonforetaket Even Rudå
Tilbyr elektrisk installasjonsarbeid
Følger med i tiden!
Høyt kunnskaps nivå, flinke til å være tilgjengelige til enhver tid. Meget profesjonelle og følger med tiden hva gjelder digitale løsninger.
Magnus Asp, ASP Eiendom AS
Eiendomsinvestor med 8 bygårder i Oslo.