Fra papir til skybasert regnskap

Om kunden

Asker & Bærum Vaktmesterkompani AS er en totalleverandør av servicetjenester for drift av eiendom. Selskapet skreddersyr hensiktsmessige løsninger for vedlikehold og drift av sameier, borettslag og næringseiendom med fokus på personlig service, miljø og sikkerhet. 
Fra oppstartsåret i 2006 frem til 2016 brukte selskapet Mamut som sitt regnskapssystem, men hadde et ønske om å gå bort ifra de tradisjonelle bilagspermene som tok mer og mer plass i takt med selskapets vekst.

I samarbeid med kunden analyserte vi behov og fant ut at de trengte et system som kunne gi dem bedre oversikt over økonomien i de forskjellige underavdelingene. I tillegg måtte det forenkle daglig leders rapporteringsplikt ovenfor styret vet at styreleder og styremedlemmene kunne få direkte tilgang til regnskapstallene.

Valget falt på Tripletex

God tid før overgangen kjørte vi en del opplæring tilpasset selskapets behov. Vi forberedte også kunden på at man ikke kunne ta i bruk ny teknologi uten å gi slipp på de gamle vanene. I dag går bokføringen lekende lett, selskapet tar seg av utfaktureringen selv og fører 60% av bilagene selv. Vi sørger for lønnskjøring av selskapets 53 ansatte og at bilagene blir remittert og betalt innen forfall. Selskapets ledelse har nå full kontroll på avdelingenes inntekter og utgifter, noe som forenkler budsjetteringsprosessen og ressursplanleggingen.

Mer enn ofte får vi høre at selskapet elsker brukervennligheten i Tripletex og at de ikke forstår hvorfor de ikke har gått for skybasert løsning tidligere.

Lyst til å prøve Tripletex?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan forenkle hverdagen for din bedrift med en demonstrasjon av Tripletex.

Be om Tripletex demo

abvk

Asker & Bærum Vaktmesterkompani AS

Bransje: Service og vedlikehold
System: Tripletex
Ansatte: 53
Tjenester levert: Regnskap
Kontakt OssNoe vi kan hjelpe deg med?

Kontakt Oss

Fyll inn skjemaet eller ta kontakt direkte for spørsmål.