Hvorfor velge skybasert regnskapssystem?

Skybasert regnskapssystem har i løpet av det siste tiåret blitt det foretrukne valget blant de fleste bedrifter. Fordelene med denne løsningen er mange. I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvorfor du bør velge et skybasert regnskapssystem til din bedrift.

Innhold

Et enklere skybasert regnskapssystem

Regnskapssystem har tidligere vært knotete og lite vennlige mot de uten regnskapsteknisk forståelse. Dagens versjoner, og da spesielt de skybaserte løsningene, gjør regnskapet intuitivt og mulig å forstå for alle.

Funksjonaliteten spiller her på de tilbakemeldingene brukerne kommer med. Dessuten kan systemene også levere oppdateringer, men da uten krav til installasjoner. Dette skjer umiddelbart, slik at en alltid har den nyeste og mest brukervennlige versjonen av systemet tilgjengelig.

Regnskap der du ønsker det

Et skybasert regnskapssystem gir deg tilgang der du er. Så sant du har internett, kan du logge deg inn i systemet fra PC, nettbrett, og mobil. Siden det ikke er krav til installasjon, slipper du å måtte bruke spesifikke enheter.

Dette byr på en rekke fordeler. Enten du ønsker å gjøre regnskapet hjemme, på tur, eller ute i felt, har du her tilgangen du trenger. Yrkesgrupper som konstant er på farten, slik som selgere, får store fordeler med denne løsningen.

Spar tid og kostnader

Automatikken i skybaserte regnskapssystem sparer deg mye tid. Bankavstemning kan for eksempel her hentes ut ved automatisk integrasjon til banken. Det er også en del fordeler å hente ved det faktum at en kontinuerlig kan se oppdaterte tall. Fremfor å vente på rapporter eller kontakte regnskapsføreren, kan en ta viktige økonomiske avgjørelser her og nå.

De mange integrasjonene ut mot andre systemer er også nyttige for å spare tid. Automatikken her kan for eksempel benyttes ved drift av en nettbutikk. Et skybasert regnskapssystem kan automatisk dra ut informasjon fra kassasystemet, noe som fjerner kravet til manuelt arbeid.

Skybasert regnskapssystem
Tripletex er et skybasert regnskapsystem som de aller fleste vil kunne nyte godt av. A4U vurderer gjerne om Tripletex er en god match for deg og din bedrift.

Et skybasert regnskapssystem gir bedre samarbeid

Samarbeidet mellom regnskapsfører og bedrift når et helt nytt nivå i et skybasert regnskapssystem. Partene kan her jobbe sammen i ett og samme system. Det innebærer at bedriften for eksempel kan ta seg av enkle rutineoppgaver, mens regnskapsfører heller fokuserer på det mer komplekse.

Brukervennlige verktøy gjør at alle i dag kan ta seg av rutineoppgavene. Fortsatt er det regnskapstekniske viktig, men da kan heller regnskapsfører bidra her, fremfor å jobbe med fordyrende, enkle oppgaver. 

Seks ting å vurdere når du skal investere i nytt system. (Ekstern link)

A4U hjelper deg med regnskapet!

Der et skybasert regnskapssystem gjør arbeidet enklere, vil det fortsatt være behov for regnskapsteknisk forståelse. A4U bistår deg med alt fra årsoppgjør til avanserte analyser. Vi benytter i all hovedsak det skybaserte regnskapssystemet Tripletex. Våre regnskapsførere kan hjelpe deg å starte abonnement hos Tripletex, eller migrere regnskapet fra tidligere løsninger hit. Uansett din situasjon, er vi i A4U innstilt på å gjøre regnskapet enklere for deg. På den måten kan du spare tid og penger, samt oppleve hvor simpelt regnskapet faktisk kan bli!
Kontakt OssLa oss ta en prat om skybasert regnskapssystem er riktig for deg!

Kontakt Oss

Fyll inn skjemaet eller ta kontakt direkte for spørsmål.